Tarieven

Nimma Hypotheken: Met een goed gevoel een hypotheek afsluiten!

Oprecht advies - eerlijke prijs!

De beloning van advies en bemiddeling van een hypotheek is sinds 2013 bij wet provisievrij en dat is wel zo eerlijk. De beloning voor Nimma Hypotheken is daarom niet afhankelijk van de hoogte van de hypotheek en/of de keuze van de geldverstrekker.

Het eerste gesprek is vrijblijvend en zonder kosten. Hierin informeren we jou uitvoerig over jouw financieringsmogelijkheden en maken we duidelijk wat onze werkwijze is en wat we voor jou kunnen betekenen. Pas als de financiering concreet wordt (bijvoorbeeld als je een mondeling akkoord hebt voor de aankoop van een woning) beslis je of je door wilt gaan met de dienstverlening van Nimma Hypotheken. Dezelfde dag gaan we dan al voor je aan de slag.

We hebben een vast basistarief voor advies en bemiddeling van de hypotheek bij aankoop van een woning of oversluiten van een hypotheek: € 2.500,-.  Dit hebben we nodig om een goed advies te kunnen geven en om de hypotheek op een goede manier te kunnen bemiddelen. Dat tarief is lager dan de meeste andere kantoren en dat komt met name omdat we de kosten laag houden.

Hoe dat komt?

We huren een bescheiden ruimte en doen bijna niets aan reclame; dat is veel te duur en dat zouden we dan weer door moeten berekenen in het tarief. Dat vinden we zonde. In plaats daarvan doen we elke dag ons uiterste best om tevreden klanten te maken in het vertrouwen dat zij onze goede dienstverlening willen doorvertellen aan vrienden, familie en collega’s. Op deze manier mogen we heel veel nieuwe klanten verwelkomen.

Daarnaast vragen we iedere klant na afloop van onze dienstverlening om ons kantoor te beoordelen op Advieskeuze.nl, op Facebook en/of op Google. Inmiddels staan hier mooie klantbelevingen op.

Kortom, wij moeten het hebben van onze goede naam en die willen we goed houden!

Voor extra werkzaamheden zoals de bemiddeling van overlijdensrisicoverzekeringen, woonlastenverzekeringen of de bemiddeling voor ondernemers vragen we een opslag die recht doet aan de extra uren die we daaraan besteden:

  • Bemiddeling één overlijdensrisicoverzekering of woonlastenverzekering € 300,-
  • Bemiddeling tweede overlijdensrisicoverzekering of woonlastenverzekering € 150,-
  • Bemiddeling ondernemer (voor het bepalen en aantonen van het inkomen) € 300,-

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek komen deze opslagen aan bod en weet je precies waar je aan toe bent.

NB Advies en bemiddelingskosten zijn net als de andere financieringskosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting dus de belastingdienst betaalt ongeveer 37% mee.