Sponsoring

Nimma Hypotheken: Met een goed gevoel een hypotheek afsluiten!

Nimma Hypotheken sponsort Born In Africa

Als bedrijf maken wij en onze klanten deel uit van de maatschappij. In die context vinden we het belangrijk dat we constructief kunnen bijdragen aan een Persoonlijk Initiatief op het zuidelijk halfrond. Dat is dan ook de reden dat we per 1 januari 2022 Born in Africa (BIA), een Zuid-Afrikaanse non profit organisatie met ANBI-status, financieel steunen.

Nimma Hypotheken wil samen met de bijna 1000 BIA peetouders helpen het verschil te maken voor kinderen in de achtergestelde buurten in de omgeving van Plettenberg Bay in Zuid-Afrika. Deze ngo heeft een sterke reputatie in de lokale gemeenschap. Hun doel is om sociale en educatieve ontwikkeling van kinderen te stimuleren zodat ze bewogen en economisch onafhankelijke jongvolwassenen kunnen worden.

Onlangs, bij het vieren van het 1-jarig bestaan van Nimma Hypotheken, hebben we genodigden gevraagd om als cadeau een financiële bijdrage te leveren aan Born in Africa. Met de opbrengst van in totaal € 550,- is Mhayson en zijn gezin enorm geholpen. Via persoonlijke updates kregen we door dat elke cent van deze donatie is gebruikt om een watertank te installeren, een oven en kookplaat aan te schaffen en om een gevulde koelkast te plaatsen.  Deze persoonlijke updates, de enorme dankbaarheid van de organisatie en van Mhayson, de korte lijnen en van dichtbij zien dat het geld zeer goed besteed wordt heeft ons geïnspireerd en gemotiveerd om te starten om Born in Africa structureel te sponsoren.  

We hopen ook anderen te motiveren om deze geweldige organisatie te sponsoren. Transparante informatie hierover is te vinden op www.borninafrica.org. Alle hulp is welkom om kinderen te helpen met hun sociale en educatieve ontwikkeling zodat ze als succesvolle jongvolwassenen op hun beurt weer als rolmodel kunnen fungeren voor de kinderen bij hen in de buurt.

Voor eventuele vragen over BIA verwijzen we graag Chantal van Summeren. Zij is naast bestuursvoorzitter van BIA in Nederland een goede vriendin en buurvrouw van Dennis en klant van Nimma Hypotheken. Chantal is te bereiken via chantal@borninafrica.org.