Gedreven
Onafhankelijk
Eerlijk
Deskundig

In hypotheken

Nieuws & Blogs

Bianca komt Nimma Hypotheken versterken!

Deel bericht
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Met trots kan ik aankondigen dat Bianca van de Laar per 1 februari aan de slag gaat als Commercieel Binnendienst Medewerker bij Nimma Hypotheken! Ik feliciteer Bianca en zeker ook mezelf met deze stap.

Door de vliegende start die Nimma Hypotheken heeft sinds de oprichting per 1 oktober 2020 was het nodig om een ervaren binnendienst medewerker aan te nemen om de dienstverlening richting onze klanten op het hoge niveau te houden en om geen ‘nee’ te hoeven verkopen aan nieuwe klanten.

Bianca en ik hebben bij een vorige werkgever bewezen een goed team te zijn dus we weten hoe we elkaars kwaliteiten kunnen benutten. Voor informatie en advies over de hypotheek blijf ik natuurlijk jouw contactpersoon maar voor de bemiddeling van jouw dossier wordt ik nu ondersteund door Bianca die vooral vanuit haar kantoor in huis zal helpen om snel akkoord te krijgen voor jouw hypotheek.

Ik wens Bianca veel plezier en succes!

Dennis Janssen

Nimma Hypotheken: Goed in Hypotheken!