Gedreven
Onafhankelijk
Eerlijk
Deskundig

In hypotheken

Nieuws & Blogs

Nimma Hypotheken bestaat per 1 oktober alweer 2 jaar!

Nimma Hypotheken bestaat per 1 oktober alweer 2 jaar!
Deel bericht
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Wat gaat het toch snel! Het is nog maar twee jaar geleden dat ik als hypotheekadviseur van HelpenKiezen de vestiging Nijmegen heb overgenomen onder de nieuwe naam Nimma Hypotheken! 

En wat is er veel gebeurd in die twee jaar! We hebben meer dan 200 klanten mogen helpen met het advies en de bemiddeling van een hypotheek, we zijn een samenwerking aangegaan met 34 geldverstrekkers, we hebben de samenwerking versterkt met Rob Disbergen Makelaars, Berendsen Taxaties, Aktie Notarissen en Poos assurantiën en On The Rocks Media heeft onze goed gewaardeerde website gelanceerd.  

Vanwege de pandemie hebben we de opening helaas niet kunnen vieren maar dat hebben we bij het 1-jarig bestaan ruimschoots goedgemaakt. We nodigen je graag uit om nog eens terug te blikken op het feest dat we met klanten, geldverstrekkers en samenwerkende partners hebben gevierd: https://youtu.be/jHOGJ5ZMwZU

We kijken met trots terug op de afgelopen 2 jaar en gaan met enthousiasme, energie en toewijding op weg naar het 10-jarig bestaan!

Bianca van de Laar en Dennis Janssen

 

Nimma Hypotheken: Goed in Hypotheken!