Gedreven
Onafhankelijk
Eerlijk
Deskundig

In hypotheken

Nieuws & Blogs

NVM Open Huizen Dag zaterdag 1 april tussen 11:00 en 15:00 uur

NVM Open Huizen dag op 1 april tussen 11:00 en 15:00 uur
Deel bericht
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Zaterdag 1 april heb je als woningzoeker weer de gelegenheid om laagdrempelig meerdere huizen op één dag te bekijken. Je kunt vrijblijvend en zonder afspraak de deelnemende huizen bekijken. Klik hier voor een overzicht van de deelnemende huizen in de gemeente Nijmegen.

Waarschijnlijk heb je onlangs laten berekenen in welke prijsklasse je gerust kunt gaan zoeken wetende dat de bank de hypotheek zal accepteren en wetende dat de woonlasten binnen jouw budget passen. Als dat niet het geval is dan kun je dit op onze website nog even gemakkelijk en snel globaal berekenen:

Kan ik dit huis kopen?

Hoeveel kan ik lenen?

Maandlasten berekenen

Nu je weet in welke prijsklasse je kunt kopen adviseer ik om een lijstje te maken van de huizen die je wilt bezoeken en om een logische route uit te stippelen. Kijk van tevoren goed op Funda naar de informatie en naar de foto’s en schrijf alvast de vragen op die je de deelnemende verkoper zou willen stellen. En mocht je na jouw bezoek heel enthousiast zijn over één of meerdere woningen? Bel of mail ons dan gerust om een specifieke actuele voorbeeldberekening te laten maken.

Tijdens de Open Huizen Dag zijn wij bereikbaar om al jouw financieringsvragen te beantwoorden.

Veel plezier en succes!!

 

Nimma Hypotheken: Goed in Hypotheken!