Gedreven
Onafhankelijk
Eerlijk
Deskundig

In hypotheken

Nieuws & Blogs

Tijdens de vakantie gaat het werk gewoon door; lang leve de workation!

Zakelijke rente hypotheek aflsuiten
Deel bericht
LinkedIn
WhatsApp
E-mail

Een ‘workation’, werken op een vakantiebestemming, is na corona nog steeds populair in Nederland. Stel jezelf eens voor: op een parelwit strand klap je je laptop dicht, om vervolgens in het koele water te duiken. En dat één minuut nadat de werkdag is afgelopen. Het is allemaal mogelijk tijdens een workation, een vorm van op afstand werken. Alleen zit je niet in je joggingpak op de bank, maar ergens vanuit Zuid-Europa of op een luxe strand bij Bali.

Er zijn geen harde cijfers, maar meerdere reisorganisaties geven aan dat er signalen zijn dat meer mensen op workation gaan. Volgens reisbrancheorganisatie ANVR was het fenomeen workation voor corona al bekend, maar kreeg het tijdens de pandemie echt een vlucht. Volgens de organisatie is het na corona iets afgenomen, maar nog steeds erg populair.

Ik heb het geluk dat mijn vrouw Esther ook een ondernemer is die op afstand kan werken. Dus samen kunnen we onze ontspanning zoeken en tegelijkertijd onze bedrijven draaiende houden.

Zo zijn we in 2020 naar Schotland gegaan met de Nimma auto. Volledig elektrisch dus dat was op de Schotse Highlands best een uitdaging om de Nimma Waggie voldoende opgeladen te houden. Vorig jaar gingen we via België en Luxemburg naar de Franse Alpen waar we de mooiste locaties vonden. Best leuk om vanuit een Frans kasteeltje een Teams meeting met klanten te houden!

Vanaf komende zondag gaan we weer een nieuwe workation aan door drie weken door Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk te rijden. We sluiten af in Amsterdam waar we met het voltallige personeel van Rob Disbergen en Nimma Hypotheken en aanhang de Amsterdamse grachten gaan bevaren.

Bianca werkt zoals gewoonlijk drie dagen per week vanuit huis en ik zal ook elke ochtend de mail checken. Blijf dus gewoon mailen en bellen. Het zal wellicht wat vaker voorkomen dat de telefooncentrale jouw telefonische boodschap aanneemt maar weet dan we binnen 24 uur zullen
terugbellen of mailen.

Alvast warme groeten uit München, Praag, Wenen en Amsterdam!

 

Nimma Hypotheken: Goed in Hypotheken!